ADANA / SEYHAN - Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

3 Mayıs Cuma günü saat 15.30' da okulumuzda veli toplantısına yapılacak olup toplantıya tüm velilerimizin katılmasını önemle rica ediyoruz.

Nis

Adana Valiliği himayesinde, 30 Nisan 2024 tarihinde  salı günü 09:00 -18:00 saatleri arasında İstasyon meydanında "BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ" sloganıyla kan bağışı düzenlenecektir. Etkinliğe tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Egemenlik Çocuk Bayramını  coşkuyla kutladık. Kutlamaları komşu okulumuz Gülçocuk Anaokulu öğrencileri ile birlikte yaparak çocukların bayram coşkusuna ortak olduk.

Nis

Gençlik Spor Müdürlüğünün atlı spor kulübünde düzenlemiş olduğu bisiklet sürme yarışmasında okulumuz ilk dört dereceyi kazanmıştır. Öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz ve Beden Eğitim öğretmenimiz Cahit Genç' e emekleri için teşekkür ederiz. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erdal Denge'ye okulumuza yapmış olduğu değerli ziyaretleri ve galip öğrencilerimize özel ilgisi için çok teşekkür ederiz.

Nis

"EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" projesi ile annelere narkotik maddelerin ve etkilerinin tanınması, mücadele yöntemlerinin bilinmesine yönelik eğitimler verilmektedir. Amaç ise uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, öğrencilerimizin eğitimde büyük bir paydaya sahip annelerimizin bilinçlendirilmesinde farkındalığın artırılmasıdır.

Bu amaçla 03.04.2024/Çarşamba günü saat 10.30 da, okulumuz çok amaçlı salonunda velilerimize yönelik İl Emniyet Müdürlüğünce "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" isimli bağımlılıkla mücadele konulu eğitim verilmiştir. Bunun için projeyi desteklenen bütün kurum/kuruluşları ve okulumuza gelerek bizleri onurlandıran polislerimize okulumuz ve velilerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.

Mrt

Okulumuz bünyesindeki Genç Ofiste yapılan çalışmalardan oluşan mandala sergimiz ESAS 01 AVM’ de gerçekleşmiştir. Genç Ofis öğretmeni Melek Yıldırım’ a teşekkür ederiz

Mrt

Gülbahçesi MTAL okul müdürü Fehime Hale BAYAR, Floor Curling karma takımı Türkiye birincileri ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cahit Genç ile okulumuz Genç Ofis sporcularının Türkiye birincileri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çelik ve şube müdürümüz Sayın Ali Bayram Yıldırım’ı  ziyaret etmişlerdir. Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze  nezaketlerinden ötürü teşekkür ederiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini coşkuyla kutladığımız törenimizde şehitlerimizi saygıyla andık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif' i anma günü törenimiz okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Seyhan kaymakamı Sayın Ekrem İNCİ, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇELİK, Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Mustafa LAVKOR, Seyhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Sayın Dudu ECEMİŞ, Yeşilay Başkanı  Sayın Yunus Emre YILDIRIM okulumuza geldi ve  kurumumuz bünyesinde bulunan Genç Ofisi ziyaret ederek yapılan çalışmaları incelediler.

Mrt

Okulumuz ulaştırma hizmetleri öğrencilerimiz Altek Yapı Firması deposuna ve PTT Yüreğir Dağıtım Merkezine alan öğretmenlerimiz eşliğinde gezi düzenlemişlerdir. Düzenlenen gezide, öğrencilerimiz dağıtım ve depolama süreçlerini yerinde görme imkanı elde etmişlerdir.

Mrt

Olası bir deprem anında öğrencilerimize nasıl davranmaları ve hangi çıkış yollarını kullanmaları gerektiğini öğretmek için okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun...

Mrt

Okulumuz Floor Curling Karma Takımı Bursa'da yapılmakta olan Türkiye Finallerinde büyük başarı göstererek Türkiye birincisi olmuştur. Değerli öğretmenimiz Cahit Genç'i ve öğrencilerimiz Kübra İnal ve Muharrem Ertaş' ı canı gönülden kutluyoruz. Bize bu büyük başarıyı yaşattığı için Öğretmenimiz Cahit Genç' e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Floor Curling Karma Takımı, Beden Eğitimi öğretmenimiz Cahit Genç önderliğinde Bursa'da yapılmakta olan Türkiye Finallerinde 3 maçını da kazanıp grup birincisi olarak yarı finale yükselmiştir. Değerli öğretmenimiz Cahit Genç'i okulumuz adına tebrik ediyor  yapılacak olan final müsabakalarında başarılar diliyoruz.