ADANA / SEYHAN - Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun...

Mrt

Okulumuz Floor Curling Karma Takımı Bursa'da yapılmakta olan Türkiye Finallerinde büyük başarı göstererek Türkiye birincisi olmuştur. Değerli öğretmenimiz Cahit Genç'i ve öğrencilerimiz Kübra İnal ve Muharrem Ertaş' ı canı gönülden kutluyoruz. Bize bu büyük başarıyı yaşattığı için Öğretmenimiz Cahit Genç' e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Floor Curling Karma Takımı, Beden Eğitimi öğretmenimiz Cahit Genç önderliğinde Bursa'da yapılmakta olan Türkiye Finallerinde 3 maçını da kazanıp grup birincisi olarak yarı finale yükselmiştir. Değerli öğretmenimiz Cahit Genç'i okulumuz adına tebrik ediyor  yapılacak olan final müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Kimya Bölümü Proses Dalı öğrencilerimiz ve Kimya öğretmenlerimiz ile Osmaniye'ye giderek Vitamin Gübre fabrikasına gezi gerçekleştirdik. Gezimizde öğrencilerimiz gübre prosesini tanıma fırsatı buldular. Ziyaretimiz sırasında bizimle yakından ilgilenen Vitamin Gübre teknik koordinatörü Erol Özalp' e ve İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Gök'e teşekkür ederiz.

Mrt

MEB Merkezi Teşkilatı tarafından tüm ülkemizde uygulanan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında, bu ayın konusu olan ''Deyimler ve Atasözlerinin resmedilmesi ve dramatiza edimesi'' başlığı altında tüm öğrencilerimize sunmuş olduğumuz drama gösterisinde öğrencilerimiz ile keyifli anlar geçirdik. Edebiyat Öğretmenlerimiz Sevim YILMAZ ve Şirin KÖSE' ye teşekkür ederiz.

Mrt

Adana TCDD Lojistik şefliğine Ulaştırma Hizmetleri Alanı-Lojistik Dalı öğrencilerimiz ve Bölüm öğretmenlerimizle ziyaret gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz demiryolu araçlarını bakım atölyesinin işleyişini yerinde incelediler.

Şbt

Ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile Türkiye'yi doğal gaz ve petrol alanlarında bir enerji merkezi haline getirirken, dünyada saygın ve bölgesinde lider konumunda olan Botaş İnternational firmasına kimya teknolojileri alanı-proses dalı öğrencilerimiz, Değerli müdürümüz  Fehime Hale BAYAR, Müdür yardımcılarımız Özlem Altuntaş ve Gökhan Kayar, Kimya Öğretmenimiz Tülay Bölük ile ziyarette bulunduk. Yaptığımız firma ziyaretinde öğrencilerimize mesleklerini ifa edecekleri çalışma alanlarını,mesleki becerilerini gelişmeleri halinde sahip olacakları imkanları ve vaad edilenin gerçek olduğunu göstermeye çalıştık. Gezi süresince bizimle özel ilgilenen Botaş personeline ve Botaş İnternational şirketine teşekkürü borç biliriz.

Şbt

Öğrencilerimizin acil durumlarda harekat tarzını öğrenmeleri için okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı gerçekleşmiştir. Tatbikat öncesinde ve sonrasında gerekli bilgilendirmeler yapılarak acil durumlara karşı öğrencilerimiz bilinçlendirilmiştir.

Şbt

Biyoloji öğretmenimiz Ayşe AKAR öğrencilerimizle mahellemize de adını veren gülbahçesi seralarına düzenlemiştir.Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Emniyet Genel Müdürlüğünün BÖF birimi personelleri okula gelerek öğrencilerimize teröre karşı farknıdalık eğitimi vermiştir. Emniyet Genel Müdürlüğmüze ve okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi bilinçlendirme çalışması yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Şbt

Bölge okullarımızın müdürleri ve Mahalle İmamımız ile gerçekleştirdiğimiz mahalle paydaşları toplantımızda mahallerimizin sorunları konuşularak, çözüm yolları hakkında ortak kararlara varılmıştır.

Şbt

Okulumuz 9-13 Şubat tarihleri arasında Mardin' de  gerçekleşen Floor Curling turnuvasında gruplardan çıkarak Mart ayında Bursa' da gerçekleşecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmada başarı gösteren öğrencilerimiz Kübra İnal ve Muharrrem Ertaş'ı tebrik ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimizi yarışmayan hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Cahit Genç' e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Miraç Kandili vesilesiyle Gençlik oofis  ortaokul öğrencilerimize resim öğretmeni Melek YILDIRIM'ın hazırlamış olduğu kandil kutularını dağıtarak çocuklarımızla birlikte bizlerde mutlu olduk..

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek, deprem farkındalığı ve eğitim ilişkisinin önemine vurgu yapmak için öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu içeriklerle öğrenci ve öğretmenlerimize deprem gerçeğini ve depreme hazırlıklı yaşamanın kurallarını bir kere daha vurguladık. Emeklerinden dolayı Kimya bölümü öğretmenimiz Tülay Bölük ve Lojistik ve Ulaştırma Bölümü hocamız Mehmetcan Zeytün' e teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Yılı Şubat ayı öğretmen kurul toplantımızı yaptık. Yeni eğitim dönemimiz hepimize hayırlı olsun..